Αναγνώστες

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

15 Δεκεμβρίου 2012

Το φονικό σε σχολείο των ΗΠΑ
15 Δεκεμβρίου 2012


Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές σε αυτόν τον σταθμό, είμαι ο Ματθαίος για να μιλήσω για το πρόσφατο φονικό σε σχολείο, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θεωρώντας κανείς αυτό ως ένα μεμονωμένο αποτρόπαιο γεγονός, χάνει τον σκοπό όλων εκείνων, που συμφώνησαν να συμμετάσχουν – ο εκτελεστής, τα μικρά παιδιά και οι ενήλικες που έχασαν τη ζωή τους, οι οικογένειές τους, το σύνολο της κοινότητας.  
Η συμφωνία τους σε ψυχικό επίπεδο να συμμετάσχουν με τους ξεχωριστούς ρόλους τους ήταν για το υψηλότερο καλό όλης της ανθρωπότητας και οι συμμετέχοντες, που βρίσκονται στη Νιρβάνα, είναι χαρούμενοι για την επιτυχία της συμφωνίας. Το βαθύτερο μήνυμα του μαζικού φονικού, ριζωμένο τώρα στη συλλογική συνείδηση, είναι ότι η ανθρώπινη καρδιά και το μυαλό δεν μπορούν πλέον να στέκονται με απάθεια απέναντι στους τόσους φόνους, δεν είναι πια η ανθρωπότητα πρόθυμη να το ανεχθεί! Το σοκ και η θλίψη στο Νιούταουν του Κονέκτικατ συγκλόνισαν τον κόσμο και ένωσαν τους ανθρώπους σε ένα ξέσπασμα προσευχής για όλους όσους επλήγησαν από την τραγωδία.     
Για πολλά χρόνια η απέχθεια για παρόμοιες ανεξήγητες πράξεις βίας καταγράφεται με αυξανόμενη δύναμη στη συλλογική συνείδηση. Ένα ισχυρό συμβάν – ο φόνος των νεαρών ατόμων στο σχολείο – ήταν απαραίτητο για να σταθεροποιήσει τη συλλογική επιθυμία στην πρόθεση να σταματήσουν οι παράλογοι φόνοι παντού. Και η ένταση των υψηλών δονήσεων, που επηρεάζουν τους πάντες στον κόσμο σας, επεκτείνει αυτή την πρόθεση, ώστε να συμπεριλάβει όλους τους θανάτους που μπορούν να προληφθούν – τους διεθνείς πολέμους, τις γενοκτονίες, τις «νόμιμες» εκτελέσεις και την λιμοκτονία και τις ασθένειες στους εξαθλιωμένους πληθυσμούς.
Στους εξωγήινους βοηθούς σας επετράπη να ακτινοβολήσουν φως σε όλες τις ψυχές στη Γη, το οποίο αυξάνει την συνειδητή και την πνευματική επίγνωση όσων είναι δεκτικοί, όμως δεν μπορούν να παρέμβουν σε περιπτώσεις, που είναι μέσα στη δυνατότητά σας να φέρετε αλλαγές, αν το επιθυμείτε. Έχετε την ικανότητα και την επιθυμία να αποτρέψετε τους θανάτους, που οφείλονται σε αυτές τις παραπάνω αιτίες. Τώρα που υπάρχει, επίσης, η συλλογική πρόθεση να το πράξετε, θα δείτε τους σκοτωμούς και τη στέρηση της ζωής να φτάνουν στο τέλος τους και η γαλήνη και αφθονία σε όλο τον κόσμο έρχονται σε υλοποίηση.  
Εμείς και όλα τα άλλα φωτεινά όντα σε όλο αυτό το σύμπαν προσθέτουμε αγάπη και φως στα δικά σας, για να βοηθήσουμε στην ανακούφιση όλων εκείνων που οι καρδιές τους έχουν ραγίσει, όχι μόνο στο Νιούταουν, αλλά παντού στη Γη, όπου οικογένειες θρηνούν για αγαπημένους που έχουν σκοτωθεί.  
Η αγάπη είναι το κλειδί για τη θεραπεία ολόκληρου του κόσμου σας.  
                             _______________________

Αγάπη και Ειρήνη
Suzanne Ward

Μετάφραση: Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + kesheTo reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects