Αναγνώστες

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

10 Δεκεμβρίου του 2012
Εποχιακά συναισθήματα. Ευεργετικές λύσεις στην τρέχουσα αναταραχή.

Τα γεγονότα της 12ης και της 21ης Δεκεμβρίου. Η διαδικασία ανέλιξης της Γης.

Ψυχές που «συνεργάζονται» με απογόνους.

Επιτεύγματα προς την Χρυσή Εποχή

Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές σε αυτόν τον σταθμό, είμαι ο Ματθαίος. Πάντα αυτή η εποχή των διαφόρων θρησκευτικών τελετουργιών και εορτασμών έρχεται στον κόσμο σας με έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα. Εκείνοι που ευδοκιμούν αισθάνονται ευγνώμονες για τις ευλογίες στη ζωή τους και απολαμβάνουν την ευθυμία με την οικογένεια και τους φίλους. Εκείνοι που είναι μόνοι ή σε πενθούν ή είναι πεινασμένοι και αδέκαροι έχουν εντονότερα την τάση να αναλογίζονται τι έχουν στη ζωή τους. Είναι χαρά για μας να βλέπουμε, ότι σε αυτή την εποχή των «καλών μαντάτων για όλους», τόσα πολλά φιλεύσπλαχνα πρόσωπα, με ζεστή καρδιά, ανοίγονται στην κοινωνία τους για να βοηθήσουν εκείνους που έχουν ανάγκες.

Η φετινή χρονιά δεν είναι διαφορετική από την άποψη αυτών των δράσεων ψυχικής ανάτασης. Ωστόσο, οι ενέργειες είναι εντυπωσιακά διαφορετικές από εκείνες αυτής της εποχής σε προηγούμενα έτη. Οι υψηλότερες δονήσεις που ο κόσμος σας έχει γνωρίσει εδώ και αιώνες επηρεάζουν τους πάντες, και ενώ πολλοί ωφελούνται, οι μάζες δεν είναι σε ευνοϊκές θέσεις. Καθώς οι ημέρες του 2012 τελειώνουν, το αρνητικό άκρο της δυαδικότητας παίρνει μια τελευταία βαθιά ανάσα πριν φτάσει στο επικείμενο τέλος του.

Το κύριο μέλημά μας είναι η αναταραχή στη Μέση Ανατολή με την απειλή του χημικού πολέμου στη Συρία, η ανάπτυξη πλουτωνίου στο Ιράν, η εξέγερση στην Αίγυπτο, η συνεχιζόμενη ισραηλινο-παλαιστινιακή εχθρότητα. Υπάρχει δραστηριότητα προς μια εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, η δεινή κατάσταση διαφόρων εθνικών οικονομιών, ο αυξανόμενος αριθμός των προσφύγων και η κατάστασή τους, πόλεμος και καταπίεση σε μερικές αφρικανικές χώρες, περιπτωσιακές πράξεις βίας σε όλο τον κόσμο, η διαφθορά σε κυβερνήσεις και πολυεθνικές εταιρείες.

Σίγουρα δεν είναι για να αμβλύνετε το πνεύμα των εορτών σας που αναφέρουμε αυτές τις καταστάσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος, αλλά για να σας διαβεβαιώσουμε, ότι σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις, έρχονται ευεργετικές λύσεις! Στον τομέα της μέγιστης ανησυχίας, αν ήταν να μπουν χημικά όπλα στο παιχνίδι, η τεχνολογία της συμπαντικής οικογένειάς μας θα απέτρεπε τη λειτουργία τους.

Η 12η και η 21η Δεκεμβρίου έχουν θεωρηθεί από καιρό ως κεντρικές ημερομηνίες για τον πλανήτη. Η αλήθεια είναι, ότι μεγάλα κύματα ενέργειας, λόγω της πλανητικής ευθυγράμμισης, αποτελούν σημαντικές ωθήσεις προς τα εμπρός, όμως η Γη βρίσκεται σε μια πορεία ανόδου μέσα από όλο και υψηλότερα επίπεδα και κύματα δόνησης εδώ και πάνω από 70 χρόνια. Αυτό θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διαδρομή της μέσα από την τέταρτη πυκνότητα ως τον προορισμό της, την πέμπτη, όπου ο πλανήτης και η Γαία, η ψυχή που ενσωματώθηκε ως ο πλανήτης, έχουν την καταγωγή τους.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε ένα βαρυσήμαντο γεγονός να συμβαίνει στις 21, που να είναι εξίσου δραστικό για όλους σε όλο τον κόσμο. Κάθε άτομο είναι ένα μοναδικό ον και θα ζήσει μια μοναδικά προσωπική αντίδραση σ’ εκείνη την ημέρα, ακριβώς όπως ο κάθε ένας έχει κάνει σε όλη την διάρκεια της προόδου ανέλιξης της Γης. Μερικά άτομα μπορεί να έχουν μια ισχυρή ενεργειακή αντίδραση, ενώ άλλα μπορεί να μην αισθανθούν τίποτα το ασυνήθιστο.

Αγαπητές ψυχές, παρακαλώ μη νιώσετε αποθάρρυνση αν δεν βιώσετε κάτι δραματικό! Καθώς αυξανόταν η ένταση του Φωτός πάνω στη Γη, έτσι αυξανόταν και η συνειδησιακή και η πνευματική σας αφύπνιση και τα σώματά σας προσαρμόζονταν στις κυτταρικές αλλαγές από την ανθρακική δομή στην κρυσταλλική. Δεν σας χρειάζεται ένα εντυπωσιακό συμβάν ή αίσθηση για να νιώσετε συνεπαρμένοι για την προσέγγιση στο κατώφλι της Χρυσής Εποχής της Γης!

Χαρείτε μαζί μας για μια πρόσφατη εξέλιξη στον γραμμικό χρόνο σας, που αφορά στον μεγαλύτερο αριθμό των ψυχών που μπορεί σωματικά να συνοδεύσουν τη Γη σε αυτή την Εποχή! Ο Θεός ικανοποιεί τα αιτήματα, σε ψυχικό επίπεδο, των προγονικών ψυχών, να «συνδράμουν» τους απογόνους τους, οι οποίοι αγωνίζονται γενναία να αποβάλουν συναισθήματα, τα οποία περιορίζουν την ποσότητα του Φωτός που απορροφούν.

Τα συναισθήματά τους, τα οποία δεν έχουν τις ρίζες τους στο σκότος και δεν βλάπτουν κανέναν, εκτός από τις ίδιες τις ψυχές τους, είναι ο έντονος ή παρατεταμένος, θρήνος, οι τύψεις, η ενοχή, η άσκηση κριτικής, η απελπισία και η δυσκολία στο να δίνουν πίστη στα ψέματα που έχουν διδαχθεί. Όλα αυτά μπορούν να μεταλλαχθούν σε Φως με την εστιασμένη ενέργεια από τις πιο εξελιγμένες πνευματικά επικουρούσες ψυχές. Κάποιες ζουν ανάμεσά σας και άλλες εμπνέουν τους απογόνους τους, και είναι εκεί για να κατευθύνουν Αγάπη και Φως σε όσους χρειάζονται απλά μια επιπλέον ώθηση για να ξεπεράσουν τα επιβλαβή συναισθήματά τους.

Βλέποντας πόσο θαυμαστό είναι το αποτέλεσμα αυτής της άνευ όρων αγάπης, ξέρουμε ότι αδημονείτε να δείτε τις από καιρό υπεσχημένες αλλαγές να αποδίδουν καρπούς. Σε ψυχικό επίπεδο γνωρίζετε, ότι η μεταμόρφωση του κόσμου σας συμβαίνει με εκπληκτική ευρύτητα και ταχύτητα, αλλά συνειδητά είστε ανυπόμονοι, ακόμη και γεμάτοι αμφιβολίες κάποιες φορές. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι, ενώ οι χαμηλές δονήσεις που εκπέμπονται από το σκότος δεν μπορούν να εισέλθουν στην Χρυσή Εποχή, τα αποτελέσματα των επί χιλιετίες δραστηριοτήτων των σκοτεινών δεν μπορούν να θεραπευτούν μέχρι η Γη να κάνει τη διαδρομή της στη γεμάτη με δονήσεις του Φωτός τέταρτη πυκνότητα.

Έχει συντελεστεί πολύ επίγειο έργο προς την αποκατάσταση και την ανάπλαση. Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν εκθέσει τη διαφθορά σε πολλούς τομείς και προσπάθειες που έχουν αναληφθεί πίσω από τη σκηνή σύντομα θα γίνουν δημόσια γνωστές. Καταστάσεις ζωτικής σημασίας για την ειρήνη βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση μεταξύ ορισμένων από τους ηγέτες σας και τους εκπροσώπους της εξωγήινης οικογένειάς μας. Περιβαλλοντικά προγράμματα θα ξεκινήσουν μόλις επιτευχθούν τα μέτρα προτεραιότητας, που απαριθμήσαμε σε ένα πρόσφατο μήνυμα [24 Σεπ. 2012]. Και ναι, το ύψιστο συμπαντικό συμβούλιο εξακολουθεί να περιμένει το παράγγελμα «Ξεκινήστε!» του Θεού, για την επίσημη είσοδο των μελών της οικογένειάς μας.

Αγαπητοί, γνωρίζουμε ότι θα θέλατε χρονικά πλαίσια του γραμμικού χρόνου και αν μπορούσαμε να σας δώσουμε αυτά τα χρονικά πλαίσια, πολύ ευχαρίστως θα το κάναμε, όμως δεν γνωρίζουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επαναλαμβάνουμε συχνά εκφραζόμενη διαβεβαίωσή μας, ότι στην πορεία των πραγμάτων, η συμμετοχή σας στη δημιουργία ενός κόσμου αγάπης, ειρήνης, παρθενικής Εδέμ, όπου ο καθένας θα ζει σε αρμονία με τη φύση και θα γνωρίζει την Ενότητα των Πάντων, είναι μια «τελειωμένη υπόθεση».

Αγαπητή οικογένεια, είστε τόσο κοντά στη γραμμή τερματισμού της τρίτης πυκνότητας – ένας θρίαμβος χωρίς προηγούμενο σε αυτό το σύμπαν! Περιβάλλεστε από αγάπη και ύψιστη τιμή από τα απανταχού όντα του Φωτός.


______________________

Αγάπη και Ειρήνη

Suzanne WardWebsite: The Matthew Books

Email: suzy@matthewbooks.com
 

"Translator: Nikos" - "Μεταφραστής: Νίκος"


Originals and translations of Galactic Messages available on 
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://despertando.me/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + kesheTo reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects