Αναγνώστες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Hellenic -- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 20 +21 ΜΑΡΤΙΟΥ











ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΣΤΙΣ 20 +21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Πλησιάζει τη στιγμή αυτή ένα μεγάλο συμβάν, μια ολική ηλιακή έκλειψη και η εαρινή ισημερία του 2015. Θα εκτιμούσαμε τη θετική σας συμμετοχή στο συμβάν αυτό και θα θέλαμε να σας καλέσουμε σ’ ένα Συμβάν Εκπόρευσης Ενέργειας σύμφωνα με τα παρακάτω:

Σύμφωνα με τον Ύπατο πνευματικές οντότητες, η εκπόρευση της ενέργειας του ομίλου θα ενισχυθούν ένα εκατομμύριο φορές με την Οικογένεια του Φωτός. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, η μεγέθυνση αυτή ουσιαστικά συνέβη και στην ενεργειακή εκπόρευση της 4ης επετείου της καταστροφής του 311, που ήταν ένας τρομερός σεισμός το 2011 με 20.000 περίπου θανάτους.

Πρόθεσή μας είναι να προάγουμε τη διαστασιακή ανάληψη τόσο της Γης όσο και του Σύμπαντος. Το συμβάν αυτό θα τελεστεί ως εξής:  

1 – Ημέρα και ώρα
Την 20η + 21η Μαρτίου 2015, στις 6 μμ τοπική ώρα σας με διάρκεια 15 λεπτών.

2 - Συμμετέχοντες
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να αυξήσει τη συχνότητα της Γης και του Σύμπαντος συμμορφούμενος με την Ανάληψη, καθότι οποιοσδήποτε τηρεί μια τέτοια πρόθεση μπορεί να εκπορεύσει ενέργεια.

3 -  Τρόπος
Έχοντας την πρόθεση να εκπορεύσετε ενέργεια πριν διαλογιστείτε κατά τις ώρες που αναφέρονται παραπάνω, ευχαριστείτε τον Θεό με την προσευχή: «Κύριέ μου, εκπορεύουμε την ενέργεια που Εσύ μας έδωσες, ο Κύριος, μέσω του σώματός μας προκειμένου να προωθήσουμε τη διαστασιακή ανάληψη τόσο της Γης όσο και του Σύμπαντος. Σε ευχαριστούμε που μας υποστηρίζεις». Διαλογιστείτε δίχως να σκεφτόσαστε τίποτε κατά την ώρα αυτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe



To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012



Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects