Αναγνώστες

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

20:03:2014

MATTHEW


Matthew Ward - 20 Μαρτίου 2014

Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές του σταθμού αυτού, είμαι ο Ματθαίος, και σας μιλάω τώρα μόνο εξ ονόματός μου. Όταν χάθηκε το Μαλαισιανό αεροσκάφος, βοηθούσα έναν πολιτισμό σε κάποιον άλλο γαλαξία και δε γνώριζα για το συμβάν αυτό παρά μονάχα τρεις ημέρες μετά, όταν άκουσε γι’ αυτό η μητέρα μου και με ρώτησε αν γνώριζα κάτι.

Επικοινώνησα με κάποιο συνάδελφό μου μέσα στο Νιρβάνα, ο οποίος μου αποκάλυψε ότι υπήρξαν τρία άτομα μέσα σε ένα αεροπλάνο, πριν αυτά καταφθάσουν στο Νιρβάνα την ίδια ημέρα εκείνη στην οποία εξαφανίστηκε το αεροπλάνο. Ο συνάδελφός μου μου είπε ότι τα αρχεία τους δείχνουν ότι τα άτομα αυτά πέθαναν από φυσικά αίτια και σύμφωνα με το συμβόλαιο της ψυχής τους, ενώ δε μπόρεσε να μου επαληθεύσει εάν αυτοί βρίσκονταν επάνω στο εν λόγω αεροπλάνο ή όχι.


Έκτοτε, οι υποχρεώσεις και οι οικογενειακές επισκέψεις κρατούσαν το μυαλό της μητέρας μου απασχολημένο, και όταν αυτή με ρώτησε αν θα μπορούσα τώρα να επαληθεύσω τις πληροφορίες, της είπα ναι, αλλά ότι θα προτιμούσα να τις δέχονταν απευθείας από την πηγή μου, τον Αστάρ.

Μητέρα, αναμένει τον χαιρετισμό σου.
                        ____________________

Αστάρ, γεια σου! Ο Ματθαίος μου είπε ότι έχεις πληροφορίες για το αεροπλάνο που έχει χαθεί. Επιθυμεί να τις λάβω απευθείας από εσένα, αντί να παραφράζει αυτά που του έχεις πει.

Ναι, Σούζυ, γνωρίζω και γεια σου! Πάει καιρός από τότε που τα είπαμε τελευταία, και χαίρομαι για την ευκαιρία αυτή να τα λέμε πάλι. Αφότου μου ζήτησε ο Ματθαίος να σου πω τι ξέρω, συνέταξα μια μικρή παρουσίαση, με την οποία και συνεχίζω.

Τα άτομα που επέβαιναν επάνω στο αεροπλάνο που χάθηκε μεταφέρθηκαν σε ένα μικρό πλανήτη με παρόμοια με τη δική σας ατμόσφαιρα και, ως ένα σημείο, με παρόμοια γεωγραφία, και οι κάτοικοί του μοιάζουν σε παρουσιαστικό με το δικό σας πληθυσμό. Όταν το αεροπλάνο παρουσίασε σοβαρή δυσλειτουργία, η οποία δε μπορούσε να αποκατασταθεί, το μετακινήσαμε προς μια υψηλότερη διάσταση και ορίσαμε για προορισμό του αυτό τον πλανήτη. Κανένα συμβόλαιο από τις ψυχές του πληρώματος και των επιβατών του δεν περιελάμβανε μια τέτοια περιπέτεια, όμως δεν περιελάμβανε επίσης ούτε και το θάνατο τη στιγμή εκείνη. Σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε την εξουσιοδότηση να επέμβουμε.

Η απρόσμενη εμπειρία ήταν αληθινή γι’ αυτούς, γιατί όλοι τους κατάλαβαν την απροσδόκητη στροφή που έκανε το αεροπλάνο, παρότι αυτή ήταν εξωπραγματική, γιατί πετούσανε μέσα στο διάστημα και κάτι τέτοιο δεν το είχανε ξαναδεί ποτέ τους.  Δεν υπήρξε πανικός γιατί αμέσως οι διασώστες χρησιμοποίησαν το σύστημα επικοινωνίας μας για να τους πούνε τι συνέβαινε, και η ενέργεια της επεξήγησης που δόθηκε με αγάπη δημιούργησε ήρεμη αποδοχή ανάμεσα στους ανθρώπους αυτούς, το μέλλον των οποίων αναδρομολογήθηκε.

Το αεροπλάνο εξαϋλώθηκε αφότου αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες. Προϋπαντήθηκαν από μέρος του πληρώματός μας, που πήρε γήινη μορφή και ενδυμασία για να διευκολύνει τους νεόφερτους στις πρώτες τους στιγμές μέσα στη νέα τους χώρα, και τους οδήγησαν σε κάτι που θα αποκαλούσατε θέρετρο. Είναι το «σημείο εκκίνησης» όλων των Γήινων ψυχών που διασώζονται από άλλους πολιτισμούς, και υπήρξαν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις κατά το πέρας των περασμένων σας αιώνων.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών, η ομάδα δέχθηκε «κατέβασμα» της μόνης γλώσσας που ομιλείται στον κόσμο αυτό, καθώς και τη βασική γνώση του πληθυσμού. Η διαδικασία είναι απλή, όπως όταν δουλεύετε στους υπολογιστές σας. Μετά υπήρξε μια ενημέρωση προσανατολισμού και μια φωτογραφική θέα του τι προσφέρει η περιοχή, και δόθηκε η δυνατότητα στο κάθε άτομο να διαλέξει μεταξύ των διαφόρων τύπων κατοικίας, μέσων μετακίνησης, εργασίας και εκπαίδευσης. Δόθηκε επίσης στον καθένα ένας τύπος χαρτιού που λειτουργεί ως εισιτήριο πρόσβασης σε όποια εκδήλωση επιθυμούν, καθώς και αρκετά «ειδικά νομίσματα» που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση αντικειμένων ή υπηρεσιών.

Από το θέρετρο, μετακινήθηκαν όλοι τους προς τις κατοικίες που διαλέξανε και τους παρέδωσαν το ιδιωτικό τους όχημα μετακίνησης, τρόφιμα, καθώς και άλλα βασικά είδη για το νοικοκυριό τους. Θα μπορούσατε να το θεωρήσετε αυτό σα μια ασυνήθιστη υπηρεσία «καλωσορίσματος». Οι νεόφερτοι θα χρησιμοποιήσουν τη γνώση,  τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά τους, τα οποία και θα καλωσοριστούν από τον κόσμο αυτόν, και όπως και στη Γη, η ζωή εκεί θα μπορεί να έχει την πληρότητα και το νόημα που θα επιλέξει ο καθένας  να της δώσει.

Θα απαντήσω τώρα, Σούζυ, στις ερωτήσεις που τριγυρνάνε στο μυαλό σου. Όχι, δε θα μπορούσαμε να είχαμε πάει τον κόσμο αυτό πίσω στη Γη. Έπρεπε να δράσουμε γρήγορα, και είχαμε συνυπολογίσει όλους τους παράγοντες, και το να τους πάμε σε κείνον τον κόσμο αποτελούσε την καλύτερη επιλογή - ήτανε η μόνη επιλογή που θα μπορούσε να διασφαλίσει την επιβίωσή τους.

Δε μπορούσαμε να τοποθετήσουμε το αεροπλάνο στον αεροδιάδρομο του προορισμού του και δίχως καθοδήγηση για προσγείωση από τον πύργο ελέγχου, γιατί αυτό θα δημιουργούσε χάος και κίνδυνο στην εισερχόμενη και αποχωρούσα εναέρια κυκλοφορία. Και ποιός θα ήταν αυτός που θα εξηγούσε πώς ένα χαλασμένο σκάφος εμφανίστηκε ξαφνικά επάνω στο έδαφος, πολλές ώρες πριν από την προγραμματισμένη του άφιξη; Δε θα ήταν δυνατόν λοιπόν, αλλά αυτός δεν ήτανε ο καθοριστικός παράγοντας. Στο αεροπλάνο δεν υπήρχαν αρκετές προμήθειες, κυρίως το νερό, για όλους τους επιβάτες τους ώστε να μπορέσουνε να ζήσουνε αρκετά δίχως κάποιον ανεφοδιασμό,  και δεν υπάρχει κανένα απομονωμένο μέρος επάνω στον πλανήτη σας όπου θα μπορούσαμε να τους πάμε και να εγγυηθούμε την επιβίωση του κόσμου αυτού μέχρι να τους βρούνε.

Θα θέλαμε να μπορούσανε όλοι στον κόσμο σας να γνωρίζουν ότι είναι ζωντανοί και καλά επάνω σε έναν πλανήτη σα τη Γη, όμως ποιός θα μπορούσε να βγει και να πει κάτι τέτοιο; Ποιός θα το πίστευε; Θα επιθυμούσαμε να γνώριζαν, ειδικά οι οικογένειες και οι φίλοι των ανθρώπων που εξαφανίστηκαν, ότι οι αγαπημένοι τους ζούνε άνετα και ευτυχισμένα, σε έναν κόσμο μακράν καλύτερο από ότι είναι ο δικός σας τη στιγμή αυτή.

Υπάρχουν άλλες ερωτήσεις, Σούζυ;

Σ' ευχαριστώ που απάντησες σε αυτά που σκεφτόμουνα, Αστάρ. Είναι υπέροχο το πόσο όμορφα τους συμπεριφερθήκατε και το πώς διευκολύνατε τις ανάγκες της επιβίωσής τους! Μήπως γνωρίζεις εάν αυτοί και οι άνθρωποι που τους αγαπάνε θα μπορέσουν να επανασυνδεθούν κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής;

Όχι, δε το γνωρίζω, αλλά το θεωρώ απίθανο. Η ενέργεια της αγάπης εγγυάται την πνευματική επανένωση, όμως οι περισσότεροι κάτοικοι της Γης έχουν μακρύ δρόμο μπροστά τους ώστε να ανυψώσουν τα επίπεδα της συνειδητότητάς τους, πριν να μπορέσει να υπάρξει στην πραγματικότητά τους κάποια φυσική αντάμωση.

Μπορούνε τα μέντιουμ εδώ να επικοινωνήσουν με τον κόσμο του αεροπλάνου και να πάρουν πληροφορίες για τις οικογένειές τους;

Η τηλεπαθητική επικοινωνία είναι παν-συμπαντική, όμως αυτές οι συνδέσεις είναι δύσκολες. Μόνο οι πολύ εξαίρετοι ενδιάμεσοι μπορούνε να συντονιστούν καθαρά με τις δονήσεις των ψυχών που είναι πέρα από το Νιρβάνα και ο κόσμος που θα πρέπει να φτάσουν βρίσκεται έξω από το ηλιακό σας σύστημα, ενώ εδώ πάλι έχετε να κάνετε με την έλλειψη συνειδητότητας. Οι περισσότεροι άνθρωποι επάνω στη Γη πιστεύουν μόνο σε ό,τι έχουν οι ίδιοι βιώσει ή σε ό,τι έχουνε μάθει, και η τηλεπαθητική επικοινωνία δεν είναι διαδεδομένη σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις.  

Καλά λοιπόν, όμως μπορούν να ειπωθούν τα γεγονότα αυτά αφότου προσγειωθούν τα διαστημόπλοιά σας και γίνουνε γνωστοί οι εξωγήινοι που κατοικούν εδώ;
Ναι, φυσικά!

Αστάρ, ξέρεις πότε θα συμβεί αυτό;

Σούζυ, αν το ήξερα θα το βροντοφώναζα! Υπερβάλω φυσικά, αλλά σίγουρα θα το έλεγα στους ηγέτες σας ώστε να σας έρθει από επίσημα χείλη, πριν αρχίσουν να εμφανίζονται δεκάδες από εμάς με τα "δικά" μας σώματα. Είναι όπως σας το είπαν ο Ματθαίος και ο Χάτον, ο Θεός πήρε στα χέρια του το χρονοδιάγραμμα γιατί μόνο Αυτός γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμη η ψυχοσύνθεση του πολιτισμού σας για να καλωσορίσει ξένους σαν εμάς. Ακόμα μεταξύ σας δε μπορείτε να τα βγάλετε πέρα!

Έχεις δίκιο, και πονάει φοβερά αυτό σε πολλούς - εκατομμύρια είναι αυτοί που υποφέρουν. Τι παραπάνω μπορούνε να κάνουνε οι εργάτες του φωτός για να το αλλάξουνε αυτό;

Καρδιά μου, μπορώ μονάχα να σου πω για το τι ήδη κάνουν οι εργάτες του φωτός, επιδεικνύοντας τη δύναμη της αγάπης ζώντας με τον τρόπο αυτό. Όμως, θα μπορούσες να μιλήσεις περισσότερο για τον παγκόσμιο νόμο της έλξης - δε χρειάζεται να τον αποκαλείς έτσι, όμως ο κόσμος χρειάζεται να μάθει πως η ενέργεια των σκέψεων, των συναισθημάτων και των πράξεών του εστιάζεται μέσα στο συμπαντικό χυλό και φέρνει πίσω σα μπούμερανγκ πιο πολλά από τα ίδια. Οι περισσότερες σκέψεις αφορούν το φόβο, τον πόλεμο, την προκατάληψη, την αρρώστια, τη φτώχεια και την απογοήτευση - αυτά δηλαδή που δε επιθυμεί αυτός που τα σκέφτεται - και γι' αυτό η αλλαγή έρχεται αργά, σταθερά δε, μα αργά.

Μοιάζει περισσότερο αργή παρά σταθερή. Δεν έχω άλλες ερωτήσεις τη στιγμή αυτή Αστάρ. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα μου είπες.

Παρακαλώ, όμως δε θα ήθελα να κλείσω με αυτήν τη σημείωση της αργοπορίας που ανέφερα. Είμαστε χρόνια τώρα έτοιμοι να σας ανταμώσουμε - σας αγαπάμε, αδέλφια μας! - και όταν φτάνω στο σημείο αυτό, με καταβάλει η ανυπομονησία. Η αλήθεια είναι, ότι η πρόοδός σας μέσα στο διάστημα της ανάληψης του πλανήτη σας, έχει καταπλήξει δυνάμεις του φωτός παντού μέσα στο σύμπαν! Η προσαρμοστικότητα, η εφευρετικότητα και η αποφασιστικότητά σας να παραδώσετε έναν καλύτερο κόσμο στις μελλοντικές γενεές έχει αποδώσει.  Ακόμα το δουλεύετε αυτό μέσα στη θεώρηση του χρόνου σας, όμως μέσα στο άχρονο, έχει ήδη γίνει, γι' αυτό άσε με να κλείσω κραυγάζοντας ΖΗΤΩ για την ένδοξή σας νίκη!

Ναι! Ευχαριστώ Αστάρ. Γεια σου για τώρα.
                       __________________________
ΑΓΑΠΗ και ΕΙΡΗΝΗ
Suzanne Ward


 Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + kesheTo reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects