Αναγνώστες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

11.03.2013



11 Μαρτίου 2013

http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=161&z=2


Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές εδώ στον σταθμό, είμαι ο Ματθαίος.

Πόσο θα θέλαμε να μπορούσατε να δείτε τη Γη από τη δική μας υπερέχουσα σκοπιά, ώστε να μπορέσετε να αντιληφθείτε ότι τελείωσαν οι θύελλες και πλέον βρίσκεστε σε ήρεμα νερά! Το πιο πιθανό βέβαια, είναι ότι η λέξη «ήρεμος» δεν είναι η λέξη που θα σκεφτόσασταν για να περιγράψετε τον κόσμο σας, αλλά μάλλον θα λέγατε: «Μα πότε επιτέλους θα έρθουν όλα αυτά τα θαύματα της Χρυσής Εποχής που περιμένουμε?»

Αρκετοί πολιτισμοί έχουν εξουσιοδοτηθεί από τον Θεό να βοηθήσουν τη Γη ώστε να προσεγγίσει έναν ασφαλή λιμένα σε αυτό το σημείο του δικού σας γραμμικού χρόνου, ωστόσο καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάληψής της (στο 5ο επίπεδο), ήταν οι κάτοικοι της που ήταν υπεύθυνοι για τις κοινωνικές αλλαγές. Κανείς άλλος πολιτισμός δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό εκ μέρους σας, καθώς η Γη είναι ο κόσμος σας και πρέπει να είναι το είδος του κόσμου που όλοι εσείς, επιθυμείτε συλλογικά.

Οι Εργάτες του Φωτός, συμπεριλαμβανομένων και ψυχών που δεν θα σκεπτόντουσαν τον εαυτό τους ως τέτοιους, ωστόσο πράγματι είναι, καθώς ζουν με τα θεϊκά πρότυπα, διαχειρίστηκαν με ευγένεια και κατά τη διάρκεια εξαιρετικά δύσκολων διαδικασιών ανάληψης, ολόκληρες δεκαετίες. Όλοι εσείς έχετε τον αμέριστο θαυμασμό και σεβασμό από όλα τα φωτεινά πλάσματα του Σύμπαντος.

Και γνωρίζουμε πόσο ανυπομονείτε να υλοποιηθεί η υποσχόμενη δόξα της Χρυσής Εποχής, συνεπώς στεναχωριέστε, καθώς ελάχιστα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν που να συνηγορούν για τον ερχομό της. Για την ακρίβεια, παρασκηνιακά γίνεται μεγάλη πρόοδος και σε πολυάριθμους τομείς, ώστε ακόμα και τα πιο κύρια μέσα ενημέρωσης σας, αναφέρουν στιγμές όπου υποδεικνύουν ενθαρρυντικές τάσεις που αναδύονται στη κοινωνία σας. Παρολ’ αυτά, τεράστιες αλλαγές δεν θα έρθουν όσο άμεσα θα επιθυμούσατε.

Γνωρίζετε ότι τα πάντα είναι ενέργεια που δονείται στη μία ή την άλλη συχνότητα και καθώς η ενέργεια είναι ουδέτερη δίχως να έχει την ικανότητα της σκέψης, άρα δεν είναι δυνατόν να κάνει διαχωρισμό μεταξύ επιθυμητών και ανεπιθύμητων καταστάσεων. Επομένως, καθώς οι σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων εκτοξεύονται στο διάστημα, το Σύμπαν παρέχει σε ατομικό επίπεδο (στον κάθε ένα από εσάς) εκείνες τις συνθήκες που ενεργειακά ταιριάζουν απόλυτα με το οτιδήποτε  στο οποίο εστιάζετε – ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί διαρκώς.

Όμως οι περισσότερες ψυχές στον κόσμο σας δεν γνωρίζουν, ότι έτσι λειτουργεί η ενέργεια και οι έμφυτες δυνάμεις της. Συγκεντρώνονται στις καταστάσεις που δεν θέλουν να συνεχιστούν και έτσι αναπαράγουν περισσότερες ίδιες με αυτές. Εξαιτίας του ότι τόσος κόσμος στέλνει προς τα έξω, την ενέργεια σκέψεων και συναισθημάτων λύπης, θυμού και απελπισίας σχετικά με τις παγκόσμιες συνθήκες, έχει σαν αποτέλεσμα να επιβραδύνονται σημαντικά οι (θετικές) αλλαγές στην κοινωνία σας.

Ένας ακόμη λόγος που τα πράγματα φαίνεται να κινούνται αργά είναι επίσης και λόγω της έλλειψης γνώσεων. Καθώς οι περισσότεροι στον κόσμο σας είναι ακόμα παγιδευμένοι στην περιορισμένη συνείδηση της πυκνότητας 3ου επιπέδου, δεν ξέρουν να ρωτήσουν το εσώτερο Είναι τους, όπου όλες οι αλήθειες είναι γνωστές. Δίχως τη γνώση που σας δίνει αυτό το ψυχικό επίπεδο, η συνείδηση επεξεργάζεται τις πληροφορίες του κόσμου γύρω σας από την προοπτική του Εγώ, και καθώς το Εγώ υποστηρίζει τις προσωπικές ιδέες και αντιλήψεις που συχνά έχουν τεθεί με αυστηρότητα, σπανίως μπορεί να δει μια κατάσταση από διαφορετική οπτική γωνία ή να διακρίνει μεταξύ της αλήθειας και του σφάλματος.

Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα: Εμείς και άλλοι αγγελιοφόροι του Φωτός σας έχουμε πει την αλήθεια σχετικά με τον Μπάρακ Ομπάμα, μια υψηλά εξελιγμένη ψυχή από έναν πολιτισμό εξαιρετικά προχωρημένο σε πνευματικότητα, ευφυΐα και αρχαία σοφία. Το υπέρτατο συμπαντικό συμβούλιο του ζήτησε να αφήσει την πατρίδα του και να δεχτεί την αποστολή της ηγεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών και του κόσμου σας προς μια εποχή ειρήνης, ευημερίας και ενότητας.

Έχουμε εξηγήσει ότι η αποστολή του, που υπερβαίνει τις πολιτικές παγκοσμίως, είναι να προετοιμάσει το βασικό σχέδιο της Χρυσής Εποχής  που ευθυγραμμίζεται με το όραμα μια Γαίας, όπου οι κάτοικοι της θα ζουν σε αρμονία με τη Φύση και μεταξύ τους. Τότε το πλανητικό σώμα της Γαίας και όλων των μορφών ζωής σε αυτήν θα ισορροπήσουν, σε αυτό που όλα είναι φως. Σας ζητήσαμε να στέλνετε νοερά φως στον Πρόεδρο Ομπάμα, επειδή έτσι θα επιταχυνθεί η μέρα που θα επέλθει η ισορροπία.

Επίσης έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα μηνύματα ότι η επιμονή των σκοταδιστών προκάλεσαν μια δεκαετία καθυστέρησης στην πρόοδο σας ως κοινωνία. Η καθυστέρηση δεν απέτρεψε ούτε στο ελάχιστο την ανάληψη της Γης – καθώς οι χρόνοι του γεγονότος αυτού ήταν ήδη προαποφασισμένοι στο πεπρωμένο της – ωστόσο παρεμπόδισαν σημαντικά την ικανότητα του Ομπάμα να φέρει εις πέρας την αποστολή του, επειδή ισχυρά πρόσωπα μεταξύ των Ιλλουμινάτι είχαν ακόμα τη δύναμη να εκτροχιάσουν, να προβοκάρουν ή να καθυστερήσουν τις προσπάθειες του.

Μεγάλο κομμάτι της αποτελεσματικότητάς τους προήλθε από ανθρώπους των οποίων οι τρίτης πυκνότητας αντιλήψεις έστελναν προς τα έξω την ενέργεια «αντι- Ομπαμικών» σκέψεων και συναισθημάτων. Αυτή η ενέργεια επανατροφοδοτούσε τους Σκοτεινούς και τους έδινε την ικανότητα  να στραγγαλίζουν κάθε προσπάθεια του προέδρου να κινήσει τον κόσμο σας προς το όραμα της Γαίας.

Είναι λογικό να διερωτάται κανείς γιατί αυτό θα έπρεπε να περιλαμβάνει σκοτωμούς, και πολλοί αισθάνονται ότι η συγκατάθεση του Ομπάμα για τη χρήση μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών δεν προερχόταν εκ του Φωτός. Αυτή η αντίληψη στερείται ενός ουσιαστικού στοιχείου. Ο σκοπός των μη επανδρωμένων μαχητικών είναι να σκοτωθούν κατά το δυνατόν λιγότερα άτομα με την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παύση των εχθροπραξιών.

Πάντα οι στρατιωτικές δυνάμεις στους γήινους πολιτισμούς έχουν λειτουργήσει μέσα στην νοοτροπία της 3ης πυκνότητας, η οποία λέει ότι η εξολόθρευση του εχθρού είναι μια πατριωτική πρακτική, στην οποία εμμένει κανείς διαρκώς μέχρι την τελική νίκη. Έτσι για χιλιετίες και οι δύο πλευρές σε πολέμους εξόντωναν η μία την άλλη, με το τρέχον οπλοστάσιο που είχαν στην διάθεσή τους τεχνολογικά. Τώρα αυτό το οπλοστάσιο περιλαμβάνει μη επανδρωμένα μαχητικά, που στοχεύουν ειδικώς άτομα που θεωρούνται οι κύριοι υπεύθυνοι της τρομοκρατίας και προκαλούν λιγότερες απώλειες από ότι θα σήμαιναν οι μάχες εδάφους.

Πράγματι είναι πολύ λυπηρό που αυτά το όπλα απειλούν τις ζωές γυναικών, ανδρών και παιδιών που δεν έχουν βλάψει κανέναν. Ένα σκληρό γεγονός του πολέμου είναι ότι  αρκετοί άμαχοι τραυματίζονται και σκοτώνονται, παράλληλα με τα στρατεύματα μάχης – δίχως να μετράμε καν την αμέτρητη ψυχική ζημιά που υφίστανται όλες οι ψυχές, όπου γίνεται πόλεμος. Να αισιοδοξείτε γνωρίζοντας, πως, καθώς ανοίγουν οι καρδιές και ο νους των ανθρώπων, καμιά ψυχή δεν θα επιθυμεί να σκοτώσει μια άλλη σε καμιά περίπτωση και για καμιά αιτία.

Επίσης αναφέρουμε και τον Ούγκο Τσάβεζ, τον πρόσφατα αποβιώσαντα πρόεδρο της Βενεζουέλας, τον οποίο τα κύρια ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες τον έχουν παρουσιάσει ως ένα κακό άτομο που δούλευε ενάντια στα συμφέροντα της χώρας. Αυτό στο οποίο δούλευε εναντίον ο Τσάβεζ ήταν η σκοτεινή επιρροή των Ιλλουμινάτι στην Αμερική, στη χώρα του και σε άλλα έθνη της Λατινικής Αμερικής και κατάφερε επιτυχώς να τους οδηγήσει έξω από τα όρια της πατρίδας του.

Ο Τσάβεζ δεν έκανε λάθος σκεπτόμενος, ότι ο καρκίνος που τον σκότωσε δεν προέκυψε εκ του φυσικού. Τα ΜΜΕ κάτω από τον έλεγχο των Ιλλουμινάτι του κόλλησαν τη ταμπέλα του «συνομωσιολόγου» καθώς σας έχουν καταστήσει να πιστεύετε, ότι οτιδήποτε με «συνομωσιολογικό» χαρακτηρισμό είναι σκέτη ανοησία. Η αποφασιστικότητα του Τσάβεζ να ξεφορτωθεί τα πλοκάμια των Ιλλουμινάτι στη χώρα του και να βελτιώσει τις ζωές των καταπιεσμένων, δεν ταίριαζε καθόλου με το σχέδιο των Σκοτεινών. Αισθανόντουσαν ότι μια δημόσια δολοφονία θα ξεκινούσε μια θύελλα φωτιάς και κοινωνικής αναταραχής αντί να τους διευκολύνει να επανακτήσουν τον έλεγχο των άφθονων φυσικών πόρων της Βενεζουέλας και καθώς είχαν τους τρόπους να προκαλέσουν καρκίνο, αυτό ακριβώς επέλεξαν να κάνουν. Απλώς το σώμα του δεν ενέδωσε στο θάνατο όσο σύντομα περίμεναν.

Γνωρίζουμε την αλήθεια σχετικά με αυτούς του δύο άνδρες που τα μυαλά της 3ης πυκνότητας αντιλαμβάνονται  ως αμφιλεγόμενες φιγούρες, με υποστηριχτές υπέρ και αντιπάλους κατά, τόσο πολιτικά όσο και ιδεολογικά. Όμως σε κάθε περίπτωση αυτές είναι απλά «οπτικές γωνίες» περιορισμού και χωριστικότητας σχετικά με αυτούς τους εθνικούς ηγέτες – είναι το ίδιο μοτίβο σε όλα τα θέματα δυϊσμού, που πολιορκούν τον κόσμο σας!  Η «δεξιά» και η «αριστερά» σε κάθε κατάσταση εξακολουθεί να ρίχνει λάδι στη φωτιά η μία προς την άλλη – τα εν θερμώ συναισθήματα εντείνονται  και η ανισορροπία  των αδιεξόδων σας επιμηκύνεται.

Σκεφτείτε το: Κυβερνήσεις που κατέχουν ένα σωρό πυρηνικά όπλα λένε σε άλλες κυβερνήσεις «είναι θεμιτό εμείς να έχουμε αυτά, εσείς όμως δεν πρέπει γιατί δεν σας εμπιστευόμαστε». Οι κυβερνήσεις στις οποίες έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, αναμένεται να αισθανθούν εμπιστοσύνη για τα κίνητρα των κυβερνήσεων που κατέχουν αυτά τα όπλα?

Εάν οι πιο θορυβώδεις ομιλητές στις χώρες που κατέχουν όπλα συναντιόντουσαν με εξίσου αδιάλλακτους εθνικούς ηγέτες που θέλουν να τους εξελίξουν, θα μπορούσαν να συζητήσουν λογικά τις «κατά των επιθέσεων» αντιλήψεις τους. Μόνο κάνοντας αυτό θα μπορέσουν οι δύο πλευρές να προχωρήσουν πέρα από τις αντίστοιχες θέσεις τους και να προσεγγίσουν το συμπέρασμα της κοινής λογικής  βάσει της οποίας ο ολικός πυρηνικός αφοπλισμός  είναι ο μόνος τρόπος για να επιβεβαιωθεί, ότι ποτέ δεν θα γίνει χρήση τέτοιων όπλων.

Ειδικά στις Ηνωμένες πολιτείες, η βία των όπλων είναι σε κατάσταση οξείας αντιπαράθεσης. Η πλευρά που θέλει να αποκλείσει τις πωλήσεις συγκεκριμένων όπλων και πυρομαχικών είναι τόσο πεισματικά ριζωμένη στην αντίληψή της, όσο εκείνων που παπαγαλίζουν  για το «βάσει δευτέρας τροπολογίας του Συντάγματος» δικαίωμά τους να φέρουν όσα όπλα και όσες σφαίρες θέλουν. Οι δύο πλευρές πρέπει να συζητήσουν τις διαφορετικές τους απόψεις, ώστε να γεφυρωθούν κάτω από την κοινή τους επιθυμία να ελαχιστοποιηθούν οι θάνατοι από πυροβολισμούς.

Κανένα από τα δύο αυτά θέματα δεν θα λυθούν εν μία νυκτί, όμως θα υπάρξει ένα σημείο αφετηρίας και στα δύο, που τελικά θα οδηγήσει στον αποκλεισμό των όπλων κάθε είδους. Θυμηθείτε, ο κόσμος που εξακολουθείτε να συνδημιουργείτε σε γραμμικό χρόνο, ήδη υπάρχει στο χρονικό συνεχές ακριβώς όπως τον θέλετε,  και όπως θα δείτε, η επιλογή σας είναι ότι τα όπλα δεν θα έχουν καμία θέση στη Γη της Χρυσής Εποχής.

Η έκτρωση είναι ένα ακόμα θέμα με πλατειά διαφορετικές απόψεις και το ίδιο γίνεται με  την θανατική ποινή, με τις συμφωνίες της εθνικής οικονομίας, την ανεργία και την ασφαλή διαχείριση των ενεργειακών πόρων.

Καθώς όλα αυτά και άλλα ζωτικής σημασίας παγκόσμια θέματα προκαλούν σοβαρή ανησυχία, δεν σημαίνει ότι οι Σκοτεινοί κάνουν κουμάντο! Κάποιοι  που αποσχίσθηκαν από τις τάξεις των Ιλλουμινάτι έγιναν Εργάτες του Φωτός. Κάποιοι πέθαναν και εκείνοι που απορρόφησαν αρκετό φως κατά το ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου ώστε να καταστεί το σώμα τους βιώσιμο είτε θα συνεχίσουν να εναγκαλίζονται το φως, είτε θα πεθάνουν. Ωστόσο, εκείνοι που επισήμως φάνηκαν ικανοί να προκαλέσουν χάος σε ευρεία κλίμακα, απομακρύνθηκαν από τις θέσεις που κατείχαν ή η επιρροή τους είναι μηδενική.

Εμφύλιοι πόλεμοι εξακολουθούν να μαίνονται, καθώς και οι δύο πλευρές πιστεύουν ολόψυχα ότι ο δικός τους σκοπός είναι ο σωστός. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αναγκαιότητα να παρθεί εκδίκηση για προσβολή εναντίον των προγόνων τους, είχε ενσωματωθεί στους αγωνιστές αυτών των πολέμων από τότε που ήταν μικρά παιδιά. Εξίσου δυνατά συναισθήματα τρέφουν οι λαοί που πολεμούν για την ελευθερία τους από τυραννικούς ηγέτες που βλέπουν τους επαναστάτες σαν προδότες που αποσταθεροποιούν τη χώρα. Άλλα άτομα αγωνίζονται να κρατήσουν την ουσία της θρησκείας τους, ασχέτως πόσο διεστραμμένη αυτή είναι, ώστε να μην διαστρεβλωθεί από τους απίστους. Σταδιακά οι αντίθετες πλευρές στις διάφορες αυτές καταστάσεις θα βρουν κίνητρο να διαπραγματευθούν για κοινό όφελός τους.

Υπάρχουν ακόμα σημαντικές διχογνωμίες σχετικά με τη διακυβέρνηση χωρών που ανάκτησαν πρόσφατα την ανεξαρτησία τους έπειτα από μια μακρά τυραννική βασιλεία, όμως και πάλι, δεν υπάρχει σκοτάδι στις καρδιές των πολιτών. Απλώς, η αυτονομία ή η δημοκρατία είναι κάτι νέο και ο λαός ακόμα παλεύει για να βρει τις κυβερνητικές μεθόδους που θα εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντα όλων.

Τα πιο ακέραια άτομα και στις δύο πλευρές άλλων θεμάτων που αναφέραμε, δεν έχουν σκοτεινές προθέσεις. Δεν είναι από κακότητα προς εκείνους με τους οποίους διαφωνούν, που επιμένουν να παραμείνουν στα όπλα οι δικοί τους άνθρωποι. Όπως, όμως, όλα τα μυαλά που λειτουργούν από τη συνείδηση της τρίτης πυκνότητας, είναι παγιδευμένα εγωικά από τις πεποιθήσεις τους και έτσι θέλουν η δική τους πλευρά να νικήσει με κάθε κόστος.

Πολυαγαπημένη μας Γήινη οικογένεια, δεν λέμε ότι όλες οι ψυχές στον κόσμο σας πρέπει να έχουν ακριβώς την ίδια γνώμη σχετικά με τα πάντα, προτού σταματήσουν οι αναταραχές. Αυτό που λέμε είναι ότι η θέληση να ακούσουμε και να καταλάβουμε τις πεποιθήσεις ο ένας του άλλου προηγείται της επίλυσης των συγκρούσεων. Γένοιτο!

Η Γη εξακολουθεί να ανυψώνεται στις επιτυχώς υψηλότερες δονήσεις, που είναι ευνοϊκές για τη φώτιση – την επιφοίτηση – αυτού που ονομάζετε «ανθρώπινη φύση». Οι συμπεριφορές και των δύο πλευρών θα αλλάξουν σταδιακά από βίαια αμφιλεγόμενες σε λογικές, θέτοντας τη βάση για την αρμονική συζήτηση που θα οδηγήσει τα «μέρη του προβλήματος» να γίνουν «μέρη της λύσης» για το καλό όλων.

Να γιατί εσείς οι Εργάτες του Φωτός χρειάζεστε στο έπακρον τώρα παρά ποτέ. Η ενέργεια του φωτός που παράγετε απλώς και μόνο μέσω του Είναι σας, μέσω της ύπαρξης σας σε αυτόν τον κόσμο, ακτινοβολεί και αγγίζει τις ζωές όλων των άλλων. Με το να εστιάζετε ακλόνητα σε ότι εμπλουτίζει τη ζωή στο κόσμο σας, θα επεκτείνετε το φως στη συλλογική συνείδηση και θα συντομεύσετε την υλοποίηση της δόξας της Χρυσής Εποχής.

Οι άνθρωποι της Γης θα πρέπει να παραιτηθούν από τον εγωκεντρισμό τους και συχνά τις εκ του πονηρού αντιλήψεις τους και να ξεκινήσουν να ζουν εγκάρδια. Η ΑΓΑΠΗ , η πιο ισχυρή δύναμη στο Σύμπαν, είναι το κλειδί για να σταματήσει η χωριστικότητα, το μίσος, η φτώχεια, η άγνοια και η βία που κρατάνε τον κόσμος σας εκτός ισορροπίας. Η Αγάπη είναι το κλειδί για την Ειρήνη, την Αφθονία, την ενότητα των πνευμάτων και την εξέλιξη των ψυχών.

Είναι λογικό να διερωτάστε: η Γη έχει ήδη φτάσει στη τέταρτη πυκνότητα, άρα πώς είναι δυνατόν οι κάτοικοι της να είναι ακόμα στη Τρίτη? Υπάρχουν δύο ειδών πυκνότητες, επιστημονικά μιλώντας. Μία αφορά στη μάζα και τη τοποθεσία της μάζας – η Γη είναι στην κατώτατη άκρια της τετάρτης πυκνότητας και θα συνεχίζει να ανυψώνεται μέχρι να προσεγγίσει τον προορισμό της που είναι η Πέμπτη.

Η άλλη πυκνότητα αναφέρεται στην εξελικτική κατάσταση της ψυχής, ούτως ειπείν το επίπεδο της πνευματικής και συνειδητής αφύπνισης που έχει αποκτηθεί, και αυτές οι δύο όψεις των πυκνοτήτων μπορούν να ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό. Κάποιοι πολιτισμοί που είναι εξαιρετικά εξελιγμένοι συνειδησιακά ή από άποψη ευφυΐας δεν έχουν ούτε ίχνος πνευματικής αφύπνισης.

Ο σημερινός πληθυσμός της Γης απλώνεται σε μια βαθμίδα ψυχικής εξέλιξης μεταξύ της τρίτης και της έβδομης πυκνότητας. Αφοσιωμένοι Εργάτες του Φωτός είναι στη Τετάρτη  πνευματικά – είναι σταθερά ταγμένοι στο πνευματικό τους μονοπάτι – ορισμένοι όμως ακόμα δουλεύουν για να γίνουν μη κριτικοί, να συγχωρούν τον εαυτό τους και τους άλλους για λάθη αντίληψης, να ξεπεράσουν παλιές ενοχές, μεταμέλειες, κτητικότητα και άλλα συναισθήματα που αναδίδουν χαμηλές δονήσεις. Οι σχετικώς λίγες ψυχές του Πέμπτου και παραπάνω επιπέδων, είναι εκείνες που ονομάζετε Κρύσταλ ή Ίντιγκο ή είναι μέλη άλλων πολιτισμών που ζουν μαζί σας.

Τώρα λοιπόν, μιλήσαμε για τους πρωταρχικούς παράγοντες που επηρεάζουν τον ρυθμό των αλλαγών στον κόσμο σας, όμως υπάρχουν και άλλοι. Για παράδειγμα, όλα τα νομικά θέματα θα πρέπει να βρουν το φυσικό τους ρυθμό στο σύστημα της δικαιοσύνης και των νόμων που έχετε και δεν χρειάζεται να σας πούμε εμείς ότι αυτός ο τροχός δεν είναι δυνατόν να γυρίσει άμεσα.

Κάποιες καταστάσεις έχουν οικονομική βάση και η αλλαγή από τα παλιά συστήματα στα καινούργια, έρχεται σκοπίμως αργά ώστε να προλάβει πιθανό χάος και φόβο στο κόσμο. Αυτή η βραδεία διαδικασία  δεν συμπεριλαμβάνει μόνο την επανάκτηση των απέραντων περιουσιών που έχουν κλέψει οι Ιλλουμινάτι και την ανακατανομή αυτών των χρηματικών ποσών στα δισεκατομμύρια φτωχών, αλλά επίσης στο να κινηθεί η παγκόσμια οικονομία στη βάση των πολύτιμων μετάλλων, να εισαχθούν τραπεζικοί κανονισμοί παγκοσμίως και να εγκαθιδρυθεί ισότητα στο εμπόριο, τις τιμές, τη φορολόγηση, τους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα.

Σε αυτό το οικονομικό μοτίβο η ΝESARA  που είναι το ακρωνύμιο για την Πράξη Εθνικής Οικονομικής Ασφάλειας και Μεταρρύθμισης (National Economic Security and Reformation Act) είναι αρκετά γνωστή σε ορισμένους κύκλους όμως όχι απαραίτητα επαρκώς κατανοητή και δίχως να αναρωτιόμαστε το γιατί. Η ιστοσελίδα της Αμερικανικής κυβέρνησης όπου η ΝESARA αναφέρεται με το όνομα Πράξη Εθνικής Οικονομικής Ασφαλείας και Ανάκαμψης (National Economic Security and Reformation Act) αποτελεί σκέτη παραπληροφόρηση και αναμεταδίδει  μηνύματα των σκοτεινών οντοτήτων που ισχυρίζονται  ότι είναι σεβάσμιοι αγγελιοφόροι του Φωτός, τα οποία μηνύματα επίσης είναι ψευδή.

Οι παρεξηγήσεις  περιλαμβάνουν την αντίληψη, ότι η Πράξη αποτελεί εξ’ ολοκλήρου την NESARA. Αυτό είναι τόσο λάθος! Η NESARA δεν είναι τίποτα λιγότερο από παγκόσμια μεταμόρφωση και πνευματική αναδόμηση – αποτελεί το κύριο σχέδιο για την Γαία της Χρυσής Εποχής.

Επίσης υπάρχουν αρκετές ερμηνείες σε δόκιμες ορολογίες στα μηνύματα που προέρχονται από τις φωτεινές πηγές, όπως τα «πακέτα ευημερίας» ή αντίστοιχες αναφορές  των οικονομικών όψεων της NESARA. Οι παρερμηνείες περιλαμβάνουν, ότι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα δοθεί απευθείας και προσωπικά σε κάθε άτομο του πλανήτη, τεράστιες επιδοτήσεις θα δοθούν σε συγκεκριμένα άτομα, ώστε να χρηματοδοτηθούν συγκεκριμένα έργα και ότι τα χρέη όλων θα σβηστούν μια και δια παντός.

Μέρος της ΝESARA πράγματι αφορά την εξάλειψη τοκογλυφικών επιτοκίων και την μείωση κάποιων δανείων ή την εξάλειψη άλλων – συγκεκριμένα δάνεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου – και την αφαίρεση μεγάλων τραπεζικών λογαριασμών από τη «κατάψυξη» και το πάγωμα των Ιλλουμινάτι. Όμως η οικονομική ώθηση της Πράξης τερματίζει την απάνθρωπη διαφορά μεταξύ των «εχόντων» και των «μη-εχόντων» του κόσμου σας. Αυτή η ανισορροπία θα διορθωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα ώστε οι παράνομα συσσωρευμένες περιουσίες των Ιλλουμινάτι θα χρησιμοποιηθούν ώστε να φέρουν ανακούφιση σε σταθερή πλέον βάση, στα δεινά της φτωχοποιημένης ανθρωπότητας.

Η πρόβλεψη της ΝESARA που απαιτεί τη καθολική παραίτηση όλου του προσωπικού της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, πλέον δεν ισχύει. Αυτή η πράξη γράφτηκε πριν περισσότερο από 12 χρόνια, όταν ο Πρόεδρος της Αμερικής ήταν ανώτατος αξιωματούχος των Ιλλουμινάτι – και ο οποίος ανήκει σε αυτούς που αυτομόλησαν για να γίνουν ενεργοί Εργάτες του Φωτός, ενώ σχεδόν όλα τα μέλη του Κογκρέσου ήταν είτε μέλη, είτε κάτω από τον έλεγχο των Ιλλουμινάτι που βρίσκονταν εκτός κυβέρνησης. Χαρείτε γιατί αυτό πια δεν ισχύει σήμερα!

Μητέρα, για τους αναγνώστες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη NESARA και τον λόγο που αυτό το παγκοσμίως μεταμορφωτικό σχέδιο ξεκίνησε σαν ένας νόμος των Ηνωμένων Πολιτειών, σε παρακαλώ πρόσθεσε με κατανοητές πληροφορίες το μήνυμα της ακόλουθης ημερομηνίας {12 Αυγούστου 2006, Ειδική Έκδοση NESARA} Σ’ ευχαριστώ.

Επαναλαμβάνουμε τις πολλοστές διαβεβαιώσεις μας πως οτιδήποτε επηρεάζει δυσχερώς στη ζωή σας στο κόσμο, θα παύσει σταδιακά. Αυτά περιλαμβάνουν το δουλεμπόριο και τη καταπίεση των γυναικών, τους άδικους νόμους, αρχές και κανονισμούς  που συνηθίζουν σκληροί πολιτισμοί, όλων των ειδών οι μολύνσεις του κόσμου, από εργοστασιακές πηγές, αεροψεκασμούς και χημικά στο φαγητό μέχρι τη πορνογραφία και τον νοητικό έλεγχο, συμπεριλαμβανομένων τερατωδών απεικονίσεων εξωγήινων σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης, σε εταιρικά μονοπώλια, ή ανάμεσα σε αστέγους ή ως δήθεν φυλακισμένους. Οτιδήποτε είναι βλαβερό για σας στον νου, το σώμα η το πνεύμα θα τελειώσει καθώς η κοινωνία σας θα συνεχίσει να ξεφορτώνεται από τον κόσμο σας ό,τι είναι ασύμβατο με τη ζωή της Χρυσής Εποχής.

Όλα τα φωτεινά όντα αυτού του Σύμπαντος τρέφουν απεριόριστη τιμή για το ακλόνητο θάρρος σας, την υπομονή, στην ευστροφία και την αφοσίωση σας στο φωτεινό έργο. Ποτέ δεν είστε μόνοι σας στις προσπάθειες σας – καθόλη τη διάρκεια έχετε την υποστήριξη και τη βοήθεια των συμπαντικών μελών της οικογένειάς σας που ζουν κοντά σας, καθώς και εκείνων που βρίσκονται στους ουρανούς. Έως ότου τα πληρώματά μας μπορέσουν να ενωθούν μαζί σας, χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες των διαστημοπλοίων τους για να σας υποστηρίζουν με τους μυριάδες τρόπους που έχουμε απαριθμήσει σε προηγούμενα μηνύματα μας.

Τώρα σας αποχαιρετάμε με την ενέργεια της αληθινής ανιδιοτελούς Αγάπης  που πάντα Ήταν, Είναι και θα είναι εις τους Αιώνας των Αιώνων.


Ακολουθεί ένας διάλογος διευκρινιστικών ερωταπαντήσεων μεταξύ της Λουίζας Ντε Βασκονσέλος και της Ζούζαν Γουώρντ.

1.Ο Ματθαίος ισχυρίστηκε ότι όλα τα μέλη των Ιλλουμινάτι είτε έχουν πεθάνει, είτε εκδιώχτηκαν από τις θέσεις τους, ή έχασαν τη δύναμη και την επιρροή τους!

Ερώτηση: Γιατί τότε οι Σκοτεινοί εξακολουθούν να είναι πλήρως ενεργοί και να δημιουργούν πολέμους σε πολλές χώρες, να παράγονται βλαβερά εμβόλια και να χρησιμοποιούνται σε αθώα παιδιά κ.ο.κ.;

Κάποια προηγούμενα μηνύματα έχουν ήδη εξηγήσει την όλο ανησυχία νοοτροπία του πολιτισμού μας. Οι πόλεμοι συνεχίζονται επειδή και οι δύο πλευρές πιστεύουν ότι μάχονται για έναν δίκαιο σκοπό – σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουν διδαχτεί ότι είναι δική τους ευθύνη να πάρουν εκδίκηση για ό,τι έχει συμβεί στους προγόνους τους. Οι μαχητές δεν χρειάζονται πλέον την επιρροή των Ιλλουμινάτι. Οι αντιλήψεις τους αποτελούν αρκετό κίνητρο για να εξακολουθούν να πολεμάνε τον «εχθρό». Καθώς η Γη εξακολουθεί την ανοδική της πορεία επιτυχώς προς υψηλότερες δονήσεις οι εχθροπραξίες σιγά σιγά θα σταματήσουν καθώς οι καρδιές και τα μυαλά των ανθρώπων θα είναι ανοιχτά στην αλήθεια ότι κάθε άτομο είναι ένα αδιαχώριστο μέρος του Ενός των Πάντων. (Ο Ματθαίος επίσης ανέφερε ότι κάποιοι Ιλλουμινάτι έχουν προσχωρήσει στις δυνάμεις του Φωτός.)


2. Ο Ματθαίος είπε ότι ο Ομπάμα είναι ένα υψηλά εξελιγμένο ον του φωτός. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα μ’ αυτό καθώς έχω σχετικά καλά συναισθήματα γι’ αυτόν απ’ ότι είχα για τον Μπούς ή άλλους, ωστόσο όμως!

Ερώτηση: Αν ο Ομπάμα είναι πράγματι αυτός που ο Ματθαίος ισχυρίζεται και οι Σκοτεινοί πράγματι έχουν φύγει μακριά είτε με τον ένα τρόπο, είτε με όποιον άλλο, τότε γιατί ο Ομπάμα υπέγραψε το «Συμφωνητικό Προστασίας της Μονσάντο» μόλις πριν μερικές μέρες;
 Κατά τη διάρκεια του ενεργειακού κύματος που έλαβε χώρα κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, κάποιοι από τους Ιλλουμινάτι απορρόφησαν αρκετή ενέργεια ούτως ώστε να κρατήσουν το σώμα τους βιώσιμο, όχι όμως όσο φως χρειαζόταν για πνευματική και συνειδησιακή αφύπνιση, ενώ έχουν ακόμα αρκετή επιρροή ώστε να ασκούν πιέσεις στον Ομπάμα. Ωστόσο ο Ομπάμα γνωρίζει πως όλοι οι νόμοι, οι τροπολογίες και οι κανονισμοί που αντιτίθενται στην ευημερία της κοινωνίας μας θα πληγούν σταδιακά – και αυτοί περιλαμβάνουν και την Πράξη Προστασίας της Μονσάντο

3. Ο Ματθαίος έχει χαρακτηρίσει τα Drones (μη επανδρωμένα μαχητικά αεροσκάφη) και τους τρομοκράτες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τους οποίους μιλάει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Θεωρούνται λοιπόν τρομοκράτες όσοι Αμερικανοί πολίτες παρακολουθούνται και ενίοτε εκτελούνται από τα Drones;

Το ότι ο Ματθαίος υπερασπίζεται τη χρήση των drones όπως την υπερασπίζεται και η κυβέρνηση των ΗΠΑ, αποτελεί σοβαρή παρερμηνεία του μηνύματος. Τόσο αυτός όσο και άλλες ψυχές στον σταθμό δεν υπερασπίζονται τα drones περισσότερο απ’ όσο θα ισχυρίζονταν ότι είναι εντάξει να γίνεται χρήση πυρηνικών όπλων. Τα drones αναφέρθηκαν επειδή γνωρίζουν πόσος πολύς κόσμος θεωρεί τον Ομπάμα ως σκοτεινό επειδή έδωσε τη συγκατάθεση του για τη χρήση τους. Η ουσία του μηνύματος ήταν ότι σε πολέμους γίνεται χρήση της τρέχουσας οπλικής τεχνολογίας και απλά δηλώθηκαν οι σκοποί για τους οποίους γίνεται χρήση των drones. Στο μήνυμα της 11ης Μαρτίου καθώς και σε πολλά άλλα που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα www.matthewbooks.com, γίνεται σαφές ότι ο Ματθαίος και όλα τα υπόλοιπα υψηλά εξελιγμένα όντα ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν ενέκριναν την εκτέλεση κανενός – απλά ανέφεραν τη κατάσταση του κόσμου μας κατά τη στιγμή μετάδοσης του εκάστοτε μηνύματος.

Μαχητές που έχουν χαρακτηριστεί ως «τρομοκράτες» από κάποιους, από άλλους αποκαλούνται «πατριώτες». Και ο Ματθαίος και οι άλλες ψυχές αυτού του σταθμού, βλέπουν τους πάντες ως ψυχές και τους αγαπούν ανιδιοτελώς όλους – είναι ικανοί να διαχωρίσουν την ουσία των ανθρώπων αυτών από τις πράξεις τους και οι άνθρωποι στη Γη δεν έχουν εξελιχθεί πνευματικά τόσο όσο χρειάζεται για να το κάνουν αυτό.


Μετάφραση: Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe



To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012



Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects