Αναγνώστες

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

01.02.2012



Πολύ πιο σημαντική από τη φυσική σας μορφή είναι η σύνθεση της ψυχής σας, που είναι Φως, η ίδια ενέργεια με την αγάπη, και η πιο ισχυρή ενέργεια στο σύμπαν. Έχοντας αυτό κατα νου μπορείτε να καταλάβετε την αλήθεια αυτό που συχνά σας έχουμε πει: Είστε ισχυρά Όντα με απεριόριστες δυνατότητες!

MATHEW WARD, 1 Φεβρουαρίου 2012

Επιδράσεις αρνητικών σκέψεων, διασπορά φόβου, αποδείξεις προόδου του φωτός, λόγοι καθυστέρησης των μεγάλων αλλαγών, αιτίες παγκόσμιου "βόμβου", τσάκρα, νέο νομισματικό σύστημα, επιστημη προς συμπαντική πραγματικότητα, σεξ στην πέμπτη διάσταση, θεοί και θεές


1.Είμαι ο Μάθιου με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές σε αυτή τη διάσταση. Ενώ πολλοί εργάτες του φωτός περιμένουν με ανυπομονησία τα μεταβατικά βήματα προς τη Χρυσή Εποχή της Γης, άλλοι περιμένουν τις αναμφίβολες αποδείξεις που θα μπορούν να δικαιολογήσουν την εμπιστοσύνη τους στις αναφορές των φωτεινών όντων. Καθώς η μέγιστη πλειοψηφία του πληθυσμού σας δεν έχει ιδέα ότι αυτή η χρονιά θα τελειώσει στο κατώφλι μιας ένδοξης νέας εποχής συνεργασίας και αρμονικής συνύπαρξης με τη φύση, υπάρχει καινούριος φόβος κάθε φορά που υψώνεται η δαμόκλειος σπάθη με τις δυσοίωνες οικονομικές αναλύσεις, τους νέους νόμους ή πολιτικές που διαβρώνουν τις ατομικές ελευθερίες.


2. Πριν από 70 χρόνια, στην αρχή της Ανάληψης της Γης, υπήρχε διάχυτος αρνητισμός στη συλλογική συνειδητότητα. Καθώς μεμονωμένα άτομα άρχισαν να ανταποκρίνονται στο φως που ακτινοβολείται προς τον πλανήτη Γη από απομακρυσμένους πολιτισμούς, η συλλογική συνειδότητα έκανε μια στροφή προς το θετικισμό και πριν από μια δεκαετία (στο δικό σας χρόνο), το φως έφτασε στο απαιτούμενο ποσοστό που διασφαλίζει την πορεία της Γης, χωρίς απόκλιση ή καθυστέρηση, προς την τέταρτη διάσταση. Από τότε το φως συνεχίζει να είναι όλο και πιο έντονο, καθώς όλο και περισσότερα άτομα ανοίγουν την καρδιά και το νου και καθώς ανταποκρίνονται, αυξάνεται η συλλογική συνειδητότητα. Ο αρνητισμός έχασε το στήριγμα του και ο θετικισμός έγινε συντριπτικά κυρίαρχος.

3. Ακόμα και έτσι δεν υπάρχει αυτόματη ανοσοποίηση στην αρνητική σκέψη – και ο φόβος είναι η κυριότερη αρνητική σκέψη. Όταν οι αρνητικές σκέψεις βρίσκονται στο επίκεντρο της ενεργητικότητας ενός ατόμου, μπορούν όσο τίποτε άλλο να προκαλέσουν δυσάρεστες προσωπικές καταστάσεις. Ένας αναγνώστης που έγραψε ότι ο φόβος δεν μπορεί να ελεγχθεί, έκανε την εξής σύγκριση: « είναι σαν να μην επιτρέπεις το αίμα σου να κυλά». Εμείς λέμε: « άσε τις θετικές σκέψεις να κυλούν τόσο φυσικά όσο το αίμα σου».

4. Οι σκέψεις προηγούνται των συναισθημάτων, ένα απειροελάχιστο χρονικό διάστημα, που δεν αναγνωρίζεται, επειδή η σκέψη για μια κατάσταση και η αντίδραση σε αυτή μοιάζουν να είναι ταυτόχρονα. Όταν θεωρείτε ότι μια κατάσταση είναι τρομακτική, αυτόματα, αυτή η σκέψη προκαλεί τη φυσική αντίδραση – συναισθήματα φόβου. Καθώς η σκέψη μετατρέπεται σε εμμονή με τις πιθανές εξελίξεις της κατάστασης, τα συναισθήματα φόβου που ακολουθούν γίνονται όλο και περισσότερα.

5. Ο συμπαντικός νόμος της έλξης, που δεν μπορεί να ξεχωρίσει αυτό που θέλουμε – κάτι θετικό- από αυτό που δε θέλουμε – κάτι αρνητικό, βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση για να μας παρέχει αυτό στο οποίο είναι επικεντρωμένη η σκέψη μας. Όταν η σκέψη μας είναι επικεντρωμένη στην τρομακτική πλευρά μιας κατάστασης –ας πούμε έλλειψη χρημάτων, που είναι και η κυριότερη σκέψη των περισσοτέρων – το σύμπαν δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις ώστε να συνεχιστεί ή έλλειψη χρημάτων, γιατί δεν έχει την ικανότητα λογικής να κατανοήσει ότι αυτό που θέλουμε είναι αρκετά χρήματα και όχι έλλειψή τους. Εσείς έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τη σκέψη σας! Αν σκέφτεστε ότι έχετε τα χρήματα για οτιδήποτε χρειάζεστε και ότι αισθάνεστε υπέροχα, το σύμπαν θα αρχίσει να κυλά προς αυτή την κατεύθυνση για να σας το παρέχει.

6. Ο φόβος προκαλείται επίσης για καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε, όπως οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ραδιενέργειας στον οργανισμό, των χημικών, των εμβολίων και του απεμπλουτισμένου ουρανίου. Σε προηγούμενα μηνύματά μας έχουμε πει πως οι ανησυχίες για τέτοια ζητήματα δεν είναι απαραίτητες επειδή οι βλαβερές τους επιδράσεις, οι οποίες υπάρχουν μόνο σε επίπεδα χαμηλών δονήσεων, θα εξαλειφθούν , μαζί με ο,τιδήποτε άλλο χαμηλών δονήσεων, επειδή δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τις υψηλές δονήσεις της τέταρτης διάστασης. Όλα τα πρόσωπα που θα συνοδεύσουν τη Γη στην τέταρτη διάσταση, θα θεραπευθούν από τις επιδράσεις αυτών των τοξινών και από οποιαδήποτε άλλη ασθένεια ή αναπηρία έχουν.

7. Έχουμε επίσης αναφερθεί σε διάφορες καταστάσεις, όπως σπόροι που παράγουν μόνο μια σοδειά, κάθε είδους μόλυνση, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, σωματική φθορά, στρατόπεδα συγκέντρωσης και άλλα που βασίζονται σε σκοτεινούς σκοπούς – τίποτε από όλα αυτά δε θα αποτελεί μέρος της ζωής στην τέταρτη διάσταση. Οτιδήποτε προέρχεται από το σκότος δε μπορεί να συνυπάρξει με τις υψηλές δονήσεις της τέταρτης διάστασης.

8. Περαιτέρω προσπάθειές μας να άρουμε το φόβο, περιλαμβάνουν τις πολλές μας διαβεβαιώσεις ότι δε θα υπάρξει πυρηνικός πόλεμος, τρομοκρατική επίθεση όπως της 9/11, πανδημίες, σύγκρουση της Γης με μετεωρίτες, ότι δε θα επαληθευτεί καμιά εσχατολογία όπως κατακλυσμιαίες αλλαγές στη ξηρά και στη θάλασσα που θα κάνουν τον πλανήτη ακατοίκητο.

9. Και το πιο σπουδαίο, έχουμε επανειλημμένως δηλώσει πως η ισορροπία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανέλιξη σε υψηλότερες διαστάσεις και ο φόβος είναι ένας σημαντικός ανατρεπτικός παράγοντας για την επίτευξη της ισορροπίας.

10. Μέσα από την αγάπη μας για όλες τις ψυχές στη Γη – και για την ίδια τη Γαία, την ψυχή που ανέλαβε υπό την προστασία αυτό το πλανητικό σώμα και αγαπά όλους του κατοίκους της- μας επιτρέπεται να προσφέρουμε ενθαρρυντική πληροφόρηση και καθοδήγηση αλλά δεν μπορούμε ούτε και θέλουμε να αναμιχθούμε με οποιοδήποτε τρόπο στην ελεύθερη βούληση των ατόμων να σκέπτονται και να αισθάνονται όπως επιλέξουν. Μπορούμε όμως να παροτρύνουμε τους πάντες να μην φοβούνται, για οποιαδήποτε κατάσταση, είτε τωρινή είτε για αυτές που προβλέπονται. Ο φόβος, όχι μόνο έχει τη δύναμη να καθυστερεί τη ψυχική εξέλιξη και να δημιουργεί δυσάρεστες προσωπικές καταστάσεις, αλλά είναι και ένα οδυνηρό συναίσθημα. Πόσο πιο αξιόλογο, λογικό και χαρούμενο είναι να ζει κανείς άφοβα!

11. Θα ήταν ευχής έργο, όλα αυτά να ήταν περιττά, και κανείς να μη νιώσει φόβο από την επερχόμενη πληθώρα των αποκαλύψεων. Αυτό όμως θα ήταν ιδανικό και όχι ρεαλιστικό. Ακόμα και οι εργάτες του φωτός που περιμένουν ανυπόμονα την έλευση της Χρυσής Εποχής, που και που νιώθουν φόβο για το ένα ή το άλλο ζήτημα. Η πλειοψηφία των πρωτοπόρων είναι επιρρεπής στο σκεπτικισμό και σε συναισθήματα φόβου. Ο φόβος είναι η πιο πιθανή αντίδραση των περισσοτέρων ανθρώπων που παραμένουν προσηλωμένοι στον τρόπο σκέψης της τρίτης διάστασης – από τη δική μας οπτική γωνία μοιάζει να είναι η φυσιολογικότερη αντίδραση στις πιο πολλές περιπτώσεις.

12. Απλά, μένοντας ακλόνητοι στο φως, κρατάτε το φόβο μακριά και με αυτόν τον τρόπο εκπέμπετε αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη σε όλους γύρω σας. Η ενέργειά σας και μόνο μπορεί να κατευνάσει τις ανησυχίες των άλλων για αυτά που αποκαλύπτονται και για το που αυτά οδηγούν. Στο βαθμό που οι άνθρωποι γύρω σας είναι δεκτικοί, προσφέρετε τις γνώσεις σας για τον γρήγορα επερχόμενο κόσμο της ειρήνης, της αγάπης και της ενότητας του πνεύματος.

13. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να απαντήσουμε στην ερώτηση: «πως μπορούμε να ξέρουμε ότι κινούμαστε προς τα επάνω (στην επόμενη διάσταση) μαζί με τη Γη; Το γνωρίζετε ενστικτωδώς. Όμως αν οι προσωπικές αμφιβολίες σας εμποδίζουν να συνειδητοποιήσετε αυτή την εκ γενετής γνώση, μπορείτε να κάνετε μια έντιμη αυτοεκτίμηση. Απόψεις και συμπεριφορές όπως η ζήλεια, η απληστία, η ατιμία, η αλαζονεία, ο φθόνος, η πικρία, ο θυμός, η απάθεια και ο εγωισμός εκπέμπουν τις χαμηλές δονήσεις που κρατούν κάποιον ριζωμένο στην Τρίτη διάσταση. Εάν αναγνωρίζετε στον εαυτό σας οποιοδήποτε από αυτά τα συναισθήματα, μεταστρέψτε τα αισθήματα και τις πράξεις σας προς τις υψηλές δονήσεις της γενναιοδωρίας, της βοήθειας, της συγχώρησης, της ταπεινότητας και μετριοφροσύνης, της αλήθειας, της ειλικρίνειας, της υπομονής ,της συμπόνιας και της ευγνωμοσύνης. Αυτό μπορεί να ακούγεται πιο περίπλοκο από ότι είναι στην πραγματικότητα, για αυτό σας λέμε πως όταν ρωτήθηκε ο Θεός αν είναι εύκολη η μετάβαση των ανθρώπων στη επόμενη διάσταση μαζί με τη Γη, Αυτός απάντησε « είναι τόσο απλό όσο το να ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ».

14. Το να ψάχνετε για απαντήσεις και να τις λαμβάνετε σοβαρά υπ’οψιν - ακολουθώντας το ένστικτό σας – είναι μια πρόοδος στην εξέλιξη της ψυχής και με αυτό τον τρόπο ξεχωρίζετε «την ήρα από το σιτάρι», στις προτεραιότητές σας. Κάποια από αυτά που πρέπει να κάνετε ώστε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για την Ανάληψη στην επόμενη διάσταση είναι να πετάξετε από πάνω σας τις μικροπρέπειες της τρίτης διάστασης, τα μηδαμινά ενδιαφέροντα και τις επιπολαιότητες και να προσκολληθείτε στις πνευματικές αξίες , ώστε να ακολουθήσετε τη ζωή στην τέταρτη διάσταση.

15. Υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα στην αλλαγή διάστασης, μαζί με τη Γη – δεν επιλέγουν όλες οι ψυχές να το κάνουν. Πολλοί, που έχουν ολοκληρώσει τις εμπειρίες τους στην τρίτη διάσταση, θέλουν να φύγουν από αυτόν τον πλανήτη πριν από την είσοδό του στη Χρυσή Εποχή, έτσι ώστε να μπορούν να δουν αυτή τη μεγαλειώδη είσοδο από την «πλήρη οθόνη», θα μπορούσαμε να πούμε , της Νιρβάνα.

16. Για να επιστρέψουμε στις «αδιάψευστες αποδείξεις» της προόδου του φωτός, αυτές είναι παντού γύρω σας, αλλά δεν αναγνωρίζονται διότι τις αντιλαμβάνεστε ως το σκότος που ακόμα κρατιέται καλά στη θέση του. Για παράδειγμα, η συνέχιση των μαχών στη Συρία και σε άλλες χώρες είναι το ολοένα αυξανόμενο φως στους πολίτες, οι οποίοι ξεπέρασαν τον αρχικό φόβο της αντίστασης στους καταπιεστικούς τους ηγέτες. Στις καυστικές διαμάχες ανάμεσα στα μέλη των κυβερνήσεων, είναι από τη μια αυτοί που έχουν γίνει δεκτικοί στο φως και θέλουν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και από την άλλη αυτοί που υπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και βρίσκονται υπό την επήρεια των πλούσιων πολυεθνικών εταιρειών. Η οικονομική σταθερότητα δεν έχει επιτευχθεί ακόμα επειδή τα παλαιά συστήματα διαφθοράς καταρρίπτονται στο σύνολό τους, έτσι ώστε τα νέα συστήματα που βασίζονται στην ακεραιότητα και δικαιοσύνη για όλους, να εφαρμοστούν με την ελάχιστη αναστάτωση. Η απόσυρση των στρατευμάτων δεν είναι αδυναμία της άμυνας των χωρών, ώστε να προκαλέσουν την εισβολή και επίθεση άλλων οπλισμένων εθνών, είναι τα βήματα της μεταστροφής της διεθνούς νοοτροπίας από τον πόλεμο στην ειρήνη. Αν και η Γη θα απελευθερώσει τους εναπομείναντες θύλακες αρνητισμού, μέσα από σεισμούς, εκρήξεις και καταιγίδες, αυτά τα γεγονότα θα είναι όλο και λιγότερο σοβαρά , συχνά και καταστρεπτικά, επειδή η τεχνολογική ικανότητα των Ιλουμινάτι να τα προκαλούν, έχει ελαττωθεί σχεδόν στο μισό.

17. Αυτές οι θετικές προοπτικές για τα παγκόσμια ζητήματα, επισκιάζονται από τις ευρέως δημοσιευόμενες , στομφώδεις δραστηριότητες σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο σε όλο τον κόσμο καθώς η δυαδικότητα της τρίτης διάστασης ξεθωριάζει. Υπάρχει ακόμα έντονος αρνητισμός σε κάποιους ανθρώπους. Αυτοί των οποίων τα κίνητρα είναι οικονομικής και τρομοκρατικής φύσεως, θέλουν να προκαλέσουν πόλεμο. Αλλά δε θα συμβεί καμιά πετυχημένη καινούρια κατάκτηση και οι μάχες θα μειώνονται σταδιακά από μέρος σε μέρος. Η χονδροειδώς μονομερής οικονομία του «έχω» και «δεν έχω» που κυριαρχεί στα περισσότερα μέρη του πλανήτη σας, θα αλλάξει επίσης, σταδιακά, και θα δείτε δικτάτορες, άδικα συστήματα δικαιοσύνης και άδικη φορολογία να φτάνουν στο τέλος τους.

18. Καταλαβαίνουμε ότι θα θέλατε να ξέρετε πότε ακριβώς θα δείτε να πραγματοποιούνται όλα αυτά: όταν ο κόσμος θα ελευθερωθεί από την καταπίεση και τη βία. Όταν η παγκόσμια οικονομία σταθεροποιηθεί και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Η.Π.Α. καθώς και άλλες κλεψιές παγκοσμίων διαστάσεων, περιοριστούν. Όταν η αλήθεια για την 9/11 αποκαλυφθεί. Όταν η τροφή, η στέγαση, η υγειονομική φροντίδα και η εκπαίδευση θα είναι προσιτά σε όλους. Και ίσως, πιο συγκεκριμένα, όταν θα έρθει η συμπαντική οικογένεια μας.

19. Αγαπημένες ψυχές, αν αυτές οι απαντήσεις ήταν γνωστές, θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας τις πούμε. Αλλά αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι, η ασφάλεια του καθένα είναι πρωταρχικής σημασίας στις συζητήσεις που γίνονται για το ποιος είναι ο ευνοϊκότερος χρόνος και οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι να αποκαλύψουμε βαθιές αλήθειες και να εισάγουμε μνημειώδης αλλαγές. Εξαιτίας της εμμονής των Ιλουμινάτι να μάχονται τις δυνάμεις του φωτός, τα αρκετά προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει αρκετές τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο, ώστε να κρατηθούν οι αρχικοί στόχοι, που είναι ο περιορισμός της ένοπλης αντίστασης και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχική προετοιμασία του πληθυσμού.

20. Ο έλεγχος των Ιλουμινάτι πάνω στις στρατιωτικές φατρίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη, τόσο σε εσάς όσο και στα πληρώματα προσγείωσης δεν έχει ακόμα πλήρως υποταχθεί. Και η πλειοψηφία των ανθρώπων του πολιτισμού σας δεν είναι ακόμα έτοιμη να χειριστεί δραματικές αλλαγές που συμβαίνουν μονομιάς, ούτε βέβαια και να χαιρετήσει πρόθυμα ένα σύνολο εξωγήινων που ξαφνικά εμφανίστηκαν σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, ο χρόνος τελειώνει, για αυτό οι υψηλά εξελιγμένες ψυχές του σύμπαντος συνεργάζονται με τους φωτισμένους σας ηγέτες ώστε να ελαττωθούν συστηματικά οι περιοχές αντίστασης και να καταγραφεί ο ψυχισμός των μαζών ώστε οι αλλαγές να γίνουν με ασφάλεια και να προκαλέσουν την όσο το δυνατόν μικρότερη αναταραχή σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα ότι ο κόσμος σας μεταμορφώνεται, με τη βοήθεια πολλών άλλων πολιτισμών.

21. Η σύγκρουση μεταξύ των ολοένα αυξανόμενων υψηλών δονήσεων κατά τη διάρκεια της Ανάληψης της Γης και των χαμηλών δονήσεων που εκπέμπονται από την κακή χρήση της τεχνολογίας από τους Ιλουμινάτι, προκαλεί στο ηλεκτρικό σύστημα των σωμάτων μια παρόμοια αναστάτωση. Ακόμη, καθώς τα σώματα όλων αυτών που είναι δεκτικοί στο φως, αναβαθμίζονται σε κυτταρικό επίπεδο, συχνά νιώθουν κούραση, σωματική δυσφορία, διαφόρων βαθμών κακοκεφιά και απώλεια της βραχύχρονης μνήμης. Αυτές οι επιδράσεις είναι παροδικές και μπορούν να μετριαστούν κάπως με επαρκή ύπνο, την πόση αρκετού καθαρού νερού, λιγότερο και ελαφρύτερο φαγητό και ήπια άσκηση.

22. Αυτή η αλληλεπίδραση χαμηλών και υψηλών δονήσεων είναι επίσης η αιτία που πολλοί νιώθουν ένα «βουητό». Από τις πέντε σας αισθήσεις αυτή που προσβάλλεται συχνότερα και πιο σοβαρά είναι η ακοή. Συχνή έκθεση σε ηχητικές πηγές, όπως μηχανές, μάχες, κατασκευές, εκρήξεις, εξόρυξη, το βουητό του πλήθους και η τραχιά μουσική, καταστρέφει τους λεπτεπίλεπτους μηχανισμούς ακοής και αναγνώρισης ήχων. Παρόλο που «το κουδούνισμα στα αυτιά», που νιώθουν κάποιοι, είναι πιθανόν η ασθένεια των εμβοών, το βουητό είναι παγκόσμιας έκτασης και θα εξαφανιστεί καθώς η δομή των κυττάρων των σωμάτων γίνει περισσότερο κρυσταλλική και ελαττωθεί η εκπομπή χαμηλών δονήσεων.

23. Σε αυτό το σημείο μια άλλη σας ερώτηση είναι σχετική: όταν η κυτταρική δομή μετατραπεί από ανθρακική σε κρυσταλλική, θα αλλάξουν τα τσάκρα; Πραγματικά! Όταν στην αρχαιότητα, το DNA μεταλλάχθηκε, τα τσάκρας δέχτηκαν ένα χτύπημα και τώρα η αποκατάστασή τους είναι μέρος των κυτταρικών αλλαγών. Ενώ πιστεύεται ότι το μυαλό, τα οστά, τα όργανα κ.τ.λ. είναι ξεχωριστά μεταξύ τους εξαιτίας των διαφορετικών τους λειτουργιών, κάθε ένα κύτταρο βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με τα άλλα κύτταρα και μια αλλαγή σε οποιοδήποτε από αυτά, είτε ωφέλιμη είτε καταστρεπτική, επηρεάζει όλο το σύστημα. Επομένως, καθώς η δομή των κυττάρων αλλάζει από ανθρακική σε κρυσταλλική, τα τσάκρας αναβαθμίζονται σε ευαισθησία και σε ποσότητα.

24. Συνήθως, αυτοί που αναγνωρίζουν την ύπαρξη των τσάκρας, αντιλαμβάνονται πως είναι επτά. Καθώς η πνευματική εξέλιξη συνεχίζεται, άλλες περιοχές θα ανοίξουν και τα σώματα των υψηλά εξελιγμένων ψυχών θα είναι σαν μαγνήτες, θα έχουν τόσα πολλά σημεία εισόδου. Αντίθετα, τα τσάκρας των ατόμων που εδώ και καιρό ρέπουν προς το σκοτάδι, μπορεί να κλείσουν τελείως, καθώς η συνείδηση ατροφεί από την έλλειψη χρήσης τους.

25. Ένα θέμα για το οποίο γίνονται πολλές ερωτήσεις μπορεί να αναφερθεί συνοπτικά, σε αυτό το σημείο, καθώς ένας αναγνώστης έγραψε: «τι θα συμβεί με τα χρήματά μου, υπό ένα νέο σύστημα;». Το εισόδημα που κερδήθηκε τίμια και είναι σε τραπεζικούς λογαριασμούς και διάφορες επενδύσεις, δε θα επηρεαστεί δυσμενώς, όταν τεθεί σε ισχύ το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα που θα βασίζεται σε πολύτιμα μέταλλα. Όμως παρόλο που πριν από την αλλαγή θα δημοσιευτούν εκτενώς εξηγήσεις, θα προκύψει πιθανόν μια σύντομη περίοδος σύγχυσης μέχρι όλες οι εμπορικές δραστηριότητες να λειτουργούν ομαλά μέσα στο νέο σύστημα.

26. Οι μόνοι άνθρωποι που θα επηρεαστούν σοβαρά είναι οι κορυφαίοι στην ιεραρχία των Ιλουμινάτι που έχουν συγκεντρώσει αφάνταστα τεράστιες περιουσίες με παράνομα, ανήθικα ή τυραννικά μέσα. Οι περιουσίες τους- σε δολάρια, «πολύ-τετράκις» ποσά – συμπεριλαμβάνουν τράπεζες και άλλα ιδρύματα δανεισμού, κρύπτες με χρυσό, ασήμι, πλατίνα και πολύτιμους λίθους, πολυεθνικές επιχειρήσεις, γη και φυσικούς πόρους, η βιομηχανία τους των «παράνομων» ναρκωτικών και θησαυρούς τέχνης, πρωτίστως στα σπλάχνα του Βατικανού. Είναι τα κεφάλαια από αυτές τις κερδοφόρες περιουσίες και ο χρυσός που έχουν συγκεντρώσει και συσσωρεύσει που θα δοθούν πίσω στην κυκλοφορία και θα διανεμηθούν, ώστε να περιορίσουν τη φτώχεια σε όλο τον κόσμο. Τα ναρκωτικά θα καταστραφούν και οι αναλλοίωτοι θησαυροί τέχνης που έχουν κλαπεί ή αλλιώς έχουν συγκεντρωθεί με παράνομο τρόπο, θα τοποθετηθούν σε εθνικά μουσεία και γκαλερί.

27. Προχωρούμε τώρα σε ερωτήσεις που δεν μοιάζουν, στη συλλογική συνειδητότητα, να είναι τόσο σπουδαίες, αλλά οι απαντήσεις μας μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

28. Οι επιστήμονες σας δεν μπορούν με ακρίβεια να υπολογίσουν τη μετατόπιση του άξονα της Γης γιατί δε γνωρίζουν πως αυτό είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα του τρόπου της τροχιάς της, ο οποίος έχει ενδυναμωθεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων, περίπου 70 χρόνων, ως αποτέλεσμα της μαζικής έγχυσης φωτός από απομακρυσμένες πηγές. Καθώς δε γνωρίζουν πως ο πλανήτης βρίσκεται σε διαδικασία ανάληψης, προβληματίζονται από αυτά που παρατηρούν – φυσικά φαινόμενα τα θεωρούν ως ανώμαλα και «καινούρια» αστρικά σώματα εμφανίζονται μέσα ή πέρα από το ηλιακό σας σύστημα. Δεν γνωρίζουν ότι οι υπολογισμοί τους σε έτη φωτός είναι άχρηστοι, γιατί, αυτό που θεωρούν «απόσταση», στην πραγματικότητα είναι διαφορετικά πεδία ενέργειας. Με τέτοιες μεγάλες διαφορές μεταξύ της γνώσης τους και της συμπαντικής πραγματικότητας, πολλοί μέσα στην επιστημονική σας κοινότητα θα το βρουν δύσκολο να αποδεχθούν τις αλήθειες που θα αποκαλυφθούν.

29. Ναι, η χρήση πιστολιού ή οποιουδήποτε άλλου είδους όπλου ως μέτρο προστασίας της ζωής είτε της δική σας είτε άλλων, «είναι αποδεκτή». Ο τραυματισμός ή ο φόνος σε τέτοιες καταστάσεις μπορεί να είναι μια διάταξη στα συμβόλαια των ψυχών που συμπληρώνει την εμπειρία της τρίτης διάστασης και επιφέρει την ισορροπία σε όλους όσους εμπλέκονται.

30. Πως είναι το σεξ στην πέμπτη διάσταση; Η απάντηση εξαρτάται από το εάν αναφερόμαστε στη ζωή σε ένα φυσικό πολιτισμό ή σε μια πνευματική σφαίρα, και ακόμα και αν αυτό διευκρινιστεί περαιτέρω, και πάλι δεν υπάρχει μια ομοιόμορφη περιγραφή. Μερικοί φυσικοί πολιτισμοί έχουν προχωρήσει στην πέμπτη διάσταση σε πνευματικό επίπεδο, αλλά δεν έχουν ίχνος πνευματικότητας, οπότε οι σεξουαλικές τους πρακτικές είναι τόσο κτηνώδεις όσο και η ανθρώπινη φύση. Μερικοί πολιτισμοί που έχουν προχωρήσει πνευματικά στην πέμπτη διάσταση ή και πιο πέρα επιλέγουν σώματα με μάζα χαμηλότερης πυκνότητας έτσι ώστε να μπορούν να βιώσουν τη στενή επαφή των σεξουαλικών σχέσεων και τη γέννηση, αντί να επιλέξουν άλλες μεθόδους αναπαραγωγής, όπως την κλωνοποίηση ή την έντονα επικεντρωμένη σκέψη. Οι κάτοικοι όλων των πνευματικών σφαιρών ανεξαρτήτου διάστασης δεν έχουν όργανα αναπαραγωγής, έτσι το σεξ, όπως το γνωρίζετε, δεν υπάρχει. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε όταν η Γη φθάσει στον προορισμό της στην πέμπτη διάσταση, είναι, πως όλες οι σεξουαλικές επαφές θα είναι απολαυστικές, με αμοιβαίες, μεγαλειώδης αισθήσεις για τους συντρόφους. Αλλά χαιρόμαστε που μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως η χαρά των σεξουαλικών επαφών στην τέταρτη διάσταση δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη.

31. Εάν η εμπειρογνωμοσύνη των αστρολόγων συνδυάζεται με οραματική και πνευματική διαύγεια, τότε αυτοί μπορούν, με ακρίβεια, να ετοιμάσουν χάρτες που θα βασίζονται στις αλλαγές θέσης της Γης κατά τη διάρκεια της ανάληψης της.

32, Επειδή γνωρίζουμε το Θεό, μπορούμε να σας πούμε ότι είναι αποδεκτό από Αυτόν, να αποκαλείται Θεός/Θεά ή Αυτός/Αυτή – ή οποιοδήποτε άλλο όνομα χρησιμοποιείται σε πνευματικές ή θρησκευτικές αναφορές. Όμως το να αποδίδετε στον κυβερνήτη αυτού του σύμπαντος, δύο γένη, Θεός και Θεά, δεν είναι ακριβές, γιατί είναι Θεός και όχι Θεά. Όλοι οι Θεοί και οι Θεές που ο Δημιουργός επέλεξε για να βασιλεύσουν σε αντίστοιχα σύμπαντα βρίσκονται στο ζενίθ της ισορροπίας μεταξύ αρσενικών και θηλυκών ενεργειών – ανδρόγυνα – επομένως η ουσία τους εμπερικλείει γνωρίσματα τόσο Θεού όσο και Θεάς.

33. Σαν τμήμα του Θεού, με όποιο όνομα και αν αποκαλείτε το Υπέρτατο Ον αυτού του σύμπαντος, καθένας από εσάς είναι ένας θεός ή θεά ανάλογα με το γένος που επιλέξατε για αυτή τη ζωή. Πολύ πιο σπουδαία από τη φυσική σας κατασκευή είναι η δομή της ψυχή σας, που είναι το φως, η ίδια ενέργεια όπως η αγάπη και η πιο ισχυρή δύναμη στον κόσμο. Γνωρίζοντας το αυτό, μπορείτε να κατανοήσετε την αλήθεια των όσων, συχνά, σας έχουμε πει: είστε δυναμικά όντα με απεριόριστες δυνατότητες!

34 Με την άνευ όρων αγάπη των φωτεινών όντων από όλο αυτό το σύμπαν, τα οποία σας επευφημούν καθώς φτάνετε στη «γραμμή του τέρματος», σας χαιρετούμε προς το παρόν.

ΕΙΡΗΝΗ και ΑΓΑΠΗ
Suzanne Ward


Μετάφραση: Θώμη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe



To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012



Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects